Τρόποι Πληρωμής

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR43 0110 7810 0000 7810 1151 856
Αρ.Λογαριασμου:  7810 1151 856
SWIFT/BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (χωρίς επιβάρυνση)
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Visa / Mastercard / Maestro οποιασδήποτε τράπεζας. Επιλέγοντας πληρωμή με χρήση χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μεταφέρεστε σε αφαλές τραπεζικό περιβάλλον της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχειά της κάρτας με ασφάλεια, από οποιαδήποτε τράπεζα κι αν είναι.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ IBANK E-SIMPLIFY  (χωρίς επιβάρυνση)
Επιλέγοντας πληρωμή, τραπεζική κατάθεση IBANK E-SIMPLIFY   και αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, οι συνεργάτες μας επικοινωνούν μαζί σας και σας αποστέλλουν σύνδεσμο στο email όπου πατώντας, μεταφέρεστε σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Στη συνέχεια μπορείτε με ασφάλεια να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με οποιαδήποτε κάρτα Visa/Mastercard/Maestro, χρεωστική ή πιστωτική, οποιασδήποτε τράπεζας.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Πληρώστε τοις μετρητοίς ή με χρήση χρεωστικής–πιστωτικής κάρτας (VISA / MASTERCARD ) για παραλαβές παραγγελιών από το κατάστημα μας.

*ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Για την εκτέλεση ειδικής παραγγελίας θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση της άξιας του προϊόντος με τρόπο πληρωμής: κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Η διαδικασία αυτή εφαρμόζεται σε παραγγελίες προϊόντων που κατασκευάζονται για εσάς ή εισάγονται για εσάς ή η εμπορικότητα τους είναι σπάνια, διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση θα προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΛΟΙΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

  • Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση την εταιρεία μας. Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις, παρακαλούμε καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας σε μία από στις συνεργαζόμενες τράπεζες.
  • Παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2421050039.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας ή το Ονοματεπώνυμο σας.