Η εταιρεία ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ. δέχεται επιστροφή προϊόντος που καλύπτει τους παρακάτω όρους και προυποθέσεις:

     1. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

     2. Τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους θα πρέπει να συνοδεύονται με το σχετικό παραστατικό πώλησης (π.χ. απόδειξη ή τιμολόγιο).

     3. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους. Ανταλλακτικά και εξαρτήματα με ίχνη τοποθέτησης σε επαφές ή καλωδίωση δεν θα γίνονται δεκτά.

     4. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης επιστρέφει το προϊόν με τον ίδιο τρόπο που το παρέλαβε, με τα μεταφορικά να επιβαρύνουν την εταιρεία μάς. Ελέγχουμε το προϊόν και αν διαπιστωθεί ελαττωματικό το αντικαθιστούμε ή επιστρέφουμε την αξία του.

     5. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν κατασκευαστεί ή παραγγελθεί ή εισαχθεί ειδικά για τον πελάτη.

     6. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων όπως: πλακέτες, χρονοδιακόπτες, αυτοματισμοί, θερμοστάτες, αισθητήρες, φίλτρα, που αφορούν οποιαδήποτε συσκευή και μάρκα. Πιο συγκεκριμένα δεν γίνονται δεκτές επιστροφές:


      A) ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΧΥΤΡΑΣ
      B) ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
      C) ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ (ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΕΔΡΑΝΑ ΚΛΠ)
      D) ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Η ΘΕΡΜΙΚΗ
      E) ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΠΕΙΡΩΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
      F) ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ(ΧΑΛΚΟΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΛΩΔΙΑ)
      G) ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕΡ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΜΠΩΜΑ.

    7. Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας μας, αντικαθιστούμε το προϊόν με το σωστό, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής ή επιστρέφουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντως και των εξόδων αποστολής.

    8. Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας προϊόντων με υπαιτιότητα του πελάτη (π.χ. ανέφερε λάθος μάρκα, μοντέλο, κωδικό κτλ.) και επιθυμεί την επιστροφή τους θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Στην περίπτωση αυτή τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

    9. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, ο πελάτης είναι απαραίτητο να μας ενημερώσει τηλεφωνικά στο 2421050039 πριν από την επιστροφή. Επιστροφές χωρίς προηγούμενη ενημέρωση δεν θα γίνονται δεκτές.

  10. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι ευθύνη του πελάτη μέχρι να φτάσουν στην εταιρεία μας. Ο πελάτης ευθύνεται για την σωστή συσκευασία των επιστρεφομένων προϊόντων και οτι δεν θα υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

  11. Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας μας και ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της αξίας της παραγγελίας του, η επιστροφή πραγματοποιείται μόνο μέσω λογαρισμού τραπέζας Εθνικής του πέλατη. Αν επιθυμεί ο πελάτης επιστροφή χρημάτων σε άλλο πιστωτικό ίδρυμα, θα επιβαρύνεται τα διατραπεζικά έξοδα που οριζεί η εκάστοτε τράπεζα. Η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται μετά την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων και τον έλεγχο τους, οτι βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση οπώς απεστάλησαν. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση.


Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους με χρέωση μεταφορικών του ιδίου.

Η διεύθυνση επιστροφών είναι:
ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ. Αναλήψεως 339α / Ν. Μαγνησίας Τ.Κ. 38222. Τηλέφωνο: 2421050039 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει αλλάξει η κατάσταση της παραγγελία σας σε ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ. Απο τις ακυρώσεις παραγγελιών εξαιρούνται προϊόντα ειδικής παραγγελίας, κατασκευής ή εισαγωγής που έχει καταθέσει ο πελάτης προκαταβολή ή εχει γίνει προεξόφληση τους. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2421050039 ή ενημερώστε μας με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.